typesomielin.blogg.se

2017-03-03
12:44:02

Current location: Australia

Hej på er!

Ja nu har det ju gått några veckor sedan jag bloggade senast. Ingen idé att ens ursäkta. Ni vet ju om det, haha. 
Hur som helst, har insett att det inte är någon idé att försöka blogga ikapp. Har därför bestämt mig för att bara göra ett inlägg nu och sedan blogga när jag kommer hem. Eftersom jag just nu är mitt uppe i bilresa längs med östkusten i Australien och sällan har wifi åtkomst så är de rätt svår att få till blogginlägg. Tänker därför som sagt lägga upp storyn och bilder när jag kommer hem istället. Har ju inte fungerat så bra att blogga från min mobil som jag tidigare nämnt många gånger. Tar ju hundra år att ladda upp bilder! 
Men för att ge en snabb uppdatering: Har nu befunnit oss i Australien i ca två veckor! Vår vän Adam plocka upp oss på flygplatsen i Brisbane och sedan dess har vi vart On the road. Började med en tripp norrut till Airlie Beach där vi gjorde ett besök vid Stora barriär revet! Så himla häftigt!! 
Därefter har vi besökt Fraser Island, som även det var helt fantastiskt! Bilfärden har sedan dess följt upp med Gold Coast, Byron Bay, Sydney osv. Har campat längs vägen så vår vän har en camper van! Super nice! Vi har hunnit besöka en del National Parker också vilket har vart grymt kul. T.ex Blue Mountains NP och Yengo NP. 
Idag lämnade vi Sydney och kom vi till Wagga Wagga! 
Hoppas kunna göra något mer inlägg innan jag kommer hem, men vi får se hur det går. Wifi är som sagt en lyxvara här för oss!