typesomielin.blogg.se

2014-11-29
22:43:00

Ikea, Dummies & Sushi!
Hej hopp! 
Idag drog jag och Evelina till Ikea. Wihooo! Blev dock inga svenska köttbullar denna gången faktiskt. Vi skulle på middag med Isabelle efteråt så vi fick skippa dom :) Vi tog en runda bland alla möbler och kolla in alla "rum"! Alltid lika kul ;) Tänk att det ser ju precis ut som hemma. Det enda som får mig att inse att vi faktiskt inte är i Sverige är nog att det är Amerikaner överallt ;) haha 
Sen drog vi vidare till MATEN!! det var ju framförallt den vi var där för. Vi köpte Paradis askar, presentpapper, julmust, 3 flaskor glögg (var), jag köpte en sats till pepparkakshus och chokladtomtar! Ville köpa ALLT!! haha Ikea ger dig hemlängtan, for sure! 
Blev en snabb runda på Ikea, men vi fixa det vi kom dit för. Sedan blev det hem igen för middagen. Vi hade tid över så vi åkte till Dick's för att kolla på backpacking ryggsäckar! Förebyggande syfte för vår resemånad of course ;) 
Därefter åkte vi till Barnes & Noble (bokhandeln) och gick omkring. Det är kul att se hur mycket böcker för "Dummies" dom har. För varenda ämne/område så finns det en gul bok som är för "Dummies". T.ex "Gardening for dummies", "Running a Bar for dummies", "Trading for dummies" osv. Haha måste finnas sjukt mycket "Dummies" här ;) Jag och Evelina letade upp reseböckerna och kollade upp Hawaii osv. Fanns en "Hawaii for dummies" såklart ;) haha Drömde oss bort till vår planerade resemånad! 
 
Sen blev det middag på JuRin (Japansk restaurang) tillsammans med Isabelle. Jag hade aldrig vart där förut så det var kul att prova nått nytt! :) Det var meningen att vi skulle äta sushi. Har ju aldrig riktigt "gillat det"/provat det så Evelina och Isabelle var eniga om att det var dags, haha. Jag och Evelina beställde dock lax medan Isabelle beställde sushi. Fick smaka på hennes sushi sen, och jag måste säga att det var inte så illa :) kanske inte min nya favorit, men helt okej! På denna restaurangen så lagar dom maten vid vissa av borden, där du har möjlighet att sitta. Vi gjorde det, så fick se hur kocken står där och kastar mat hit och dit :) Laxen var super god! Det var väldigt kul att träffa Isabelle också. Vi gör ju tyvärr inte det så ofta. 
Efter en bra dag/kväll drog vi hem igen! :)
 
Vår gemensamma shoppingbag på Ikea! Fett tung!!!
Tränar "Hike mode" på Dick's! ;)
En hel hylla för "Dummies"!
Denna hitta vi också på bokhandeln! ;)
Middag på JuRin! :) Vår lax tillagas
 

2014-11-28
21:24:00

Black Friday!
Kaoset började väl redan igår kväll antar jag. Men idag satte det väl igång på riktigt. Black Friday och alla galna människor som skyndar sig för att få en bra deal! Jag började min dag väldigt lugnt i vart fall. I dag kom Evelina äntligen hem från NY! Känns som hon vart borta i evigheter, haha! Vi träffades dock aldrig, utan det får bli i morgon :) 
Vaknade med träningsverken från helvetet idag! Så jävla ont! Pinsamt hur otränad man är, haha. Trapporna var hemska att gå i verkligen! Känns som om nån hugger mig med knivar så fort jag tar ett steg typ. 
Min värdmamma kom in till mig och frågade om jag ville följa med och kolla på färg till väggen i badrummet + hitta nya kranar till handfaten. Absolut sa jag, och så hängde jag med! :) Kranarna hittade vi fort, men färgen var knepigare. Tog med oss några prover hem dock. Sedan hämtade vi resten av gänget där hemma och åkte på lunch med min värdmammas bror och hans familj :) Efter lunchen åkte vi till Funway och bowlade! Jösses, har väl inte bowlat sen i februari/mars eller nått då vi gjorde det på ett cluster möte. Då gick det as dåligt! Denna gången gick det bättre! Började skit dåligt dock, med första klotet i rännan direkt, haha. Men jag jobbade sedan upp mig och slutade med att vinna första omgången! :) Wihooo!!! Efter bowlingen spelade barnen lite spel på The Arcade som också ligger där :) Jag kollade bara på, men det var kul att se när dom sprang runt där till alla olika spel och vann biljetter som dom sedan köpte godis för :) Sjukt bra eftermiddag! När vi var hemma igen drog jag rätt snabbt ut ännu en gång för att ge mig in i Black Friday-kaoset! Gud som jag handlade (kändes det som). Blev en ny fleece tröja, en sportlinne, pyjamasshorts, några få julklappar och lite pysselgrejer! Undvek att åka till commons där alla andra klädaffärer är. Då hade jag säkert handlat mer. Men ALLT var det ju minst 50% på liksom ;) Vad göra?
Efter min lilla shoppingrunda drog jag hem och myste ner mig i soffan med min värdfamilj. Brasan var tänd och allt! Sjuuukt mysigt :) Sen blev det sova! 
Hoppas att jag ska slippa halta lika mycket i morgon som jag gjorde idag, haha. Meeeen har svårt att tro att träningsverken kommer vara borta då!

2014-11-27
21:54:00

Thanksgiving!
Gobble, gobble! As the turkeys would say ;)
HAPPY THANKSGIVING!
 
I dag blev det då lite sovmorgon! Upp och äta frukost och kolla på Chicago's och NY's Thanksgiving parades på tv :) Min värdmamma och äldsta tjejen gjorde kakaor som skulle med till middagen hos mormor och morfar senare. Efter det sa min värdmamma att hon skulle få med sig alla ner i källaren för en workout. Var faktiskt med på det mesta av den. Vi körde vad hon kallade "House of Cards workout". Det gick ut på att vi bestämde tre olika övningar vi skulle göra. Första omgången jag var med på körde vi jumpingjacks, knäböj och mountain climbers. Min värdpappa (som INTE var med och tränade såklart) drog sedan kort ur en kortlek och det nummer som visades var det antalet av varje övning vi skulle göra. T.ex om han drog en 6:a så skulle vi först göra 6 st jumpingjacks. Sedan höll det på så tills kortleken var slut. Var med på två kortlekar (missade den första). Men höll jag på att dö eller? Svar JA! Har ju sämst kondis i världen. Jag är ju mer av en dansare. Inte varje dag jag tränar på detta vis direkt ;) haha Och det är ju lite annorlunda än yogan ändå. Min värdfamilj skarattade gott åt mig som låg där på golvet och kippade efter luft, haha. Glad att man kan underhålla nån ;) 
Sedan blev det duscha och göra sig klar för middagen. Förra årets Thanksgiving var ju första gången jag träffade resten av släkten. Nu känner jag ju dom flesta :) Vilket är kul! Precis som förra året så blev det huuuur mycket god mat som helst! Älskar det! Vet inte hur jag ska klara mig utan detta i Sverige sen ;) Vi får införa Thanksgiving hemma! OBS!! FAMILJEN HEMMA I SVERIGE : DETTA VAR ETT VIKTIGT MEDDELANDE TILL ER!! ;) haha Som sagt, sjult bra kväll! God mat, goda efterrätter, sjukt trevligt sällskap och massa skratt! :) Love it! Glad att jag fick fira hela två Thanksgiving days med denna familj! :) 
 
Och eftersom det trots allt är Thanksgiving, så tog jag mig denna dag tid att tänka på alt man är tacksam för. Jag är tacksam för mitt bra:iga liv, mina vänner och mina två familjer! :) Min älskade familj hemma i Sverige och min underbara familj här i USA! <3
Kunde nog inte blivit bättre tror jag! 
 
 
 
 

2014-11-26
20:23:00

Kort vecka
Hellu!
Blev en kort vecka denna veckan :) Barnen har vart lediga från skolan (thanksgiving break). Jobbade Måndag, då var det en del körning hit och dit. Snö kaos var det också. Blev slaskigt och halt på vägarna så fick köra sjukt sakta. Sedan pysslade vi på eftermiddagen och gjorde massa fina kalkoner att sätta på glasdörren i köket :) Höll oss busy i några timmar dessutom, vilket var kanon! 
På Tisdagen jobbade jag på morgonen. Var först med min värdmamma och visade kakel-killen hur vi ville ha det i badrummet innan han satte igång med det. Sen åkte hon och tränade, så jag körde lill-killen till dagis. Sedan hängde jag med de andra tre barnen tills min värdmamma kom hem igen. Efter det var jag ledig fram till senare på eftermiddagen då jag tog med barnen till simhallen medan min värdmamma var hos doktorn. Äldsta tjejen hade privatlektion, men det var också ett "Thanksgiving swim party" som pågick i andra poolen. Det var detta som vi andra gick på under tiden. När äldsta tjejen var klar kom hon dock bort till oss och lekte den sista timman av partyt. Vi hade kul och det fanns några flyt-prylar som tur va, så barnen hade nått att leka med. Men FY FAN va kallt det var i poolen! Barnen klarade sig fint, men med au pairen var det värre! Hemskt verkligen! haha, skakade typ efter första timman. Sen blev det raka vägen hem. Där väntade föräldrarna med middag :) Fick bli en snabb dusch innan jag sen bänka mig vid tv:n och kollade på Chicago Fire! 
På Onsdagen blev det körning hit och dit igen. Blev även mer pyssel eftersom de tre äldsta barnen hade läxa från skolan. Estetiska Elin fick då äran att hjälpa till med pysslandet. Det skulle dekoreras julgran, pepparkaks gubbar och designas en ny kostym till tomten! Stort projekt som tog upp hela morgonen ;) haha Min värdpappa kom sedan hem tidigt. Hade för mig att han sagt nått om det, men blev ändå chockad när han helt plötsligt dök upp! haha ;) Och det var den arbetsveckan det! I morgon (torsdag) och fredag är jag ledig eftersom min värdföräldrar är hemma! I morgon är det ju Thanksgiving :) Då blir det god mat minsann!! Längtar, haha! 
 
Mina kalkoner ;)
Bild från äldsta tjejens simträning i Onsdags

2014-11-23
22:15:00

Lights Festival!
Yoyo! 
Såhär har denna helgen sett ut :
 
FREDAG KVÄLL
Evelina kom hem till mig och sen drog vi på bio 23:45 och kolla på Mockingjay ;) haha Vi tänkte att det skulle vara lugnare så sent på kvällen. Flera tider tidigare på kvällen var slutsålda nämligen. Och så sjukt bra var den! Hatar att jag måste vänta ett år till på sista delen!!! Baaaah!!! 
Sedan sov Evelina hos mig! :)
 
LÖRDAG
Vi satte klockan på ringning tidigt, men vi va helt slut så vi somna om och sov en timma till, haha. Sen blev det frukost på favoriten Egg Harbor. Längesen jag var där :) Alltid lika gott så klart! 
Efter det skjutsade Evelina hem mig och hon åkte hem till sig. Hon skulle nämligen till NY dagen där på, så hon skulle hem och packa. Senare under dagen hoppa jag på tåget till Chicago. Mötte upp Julia, Sarah och några tyskar. Sen bar det av till Chicago's festival of Lights :) Var ju där förra året också! Var MYCKET varmare i år kan jag säga. Hade regnat tidigare så det var blött överallt, men det var uppehåll resten av dagen/kvällen :) Så var riktigt behagligt ute! Frös inte en enda gång typ :) Först besökte vi Christkindl market på Daley Plaza. Alltid mysigt med julmarkader :) Men tyskarna var ju extra glada eftersom hela marknaden är tysk typ, haha. Köpte dock inget för det var as dyrt. Dom hade också världens fulaste julgran! Pyntet var väl fint men själva granen var hemsk, haha. Sedan traskade vi vidare längs med Michigan Avenue, stanna till vid en Starbucks och sedan hittade vi en bra plats att stå på för att kunna se paraden. Vi väntade och väntade. Tillslut så var det dags! Mycket var väl egentligen samma som förra året, men kul var det ju ändå! :) Efter paraden, var Julia tvungen att ta tåget hem. Jag, Sarah och tyskarna gick vidare och käkade middag på Elephant and Castle. Trevligt! :) Sen drog även vi oss vidare till stationen. Jag och Toni (en av tyskarna) skulle med samma tåg, så ingen av oss behövde ju sitta ensam i vart fall :) Bra dag!

SÖNDAG
Riktig slappar-dag! Hände inte så jätte mycket spännande ;) 
Jag och min värdmamma bestämde ett nytt mönster/upplägg för kaklet i tjejernas dusch. Det var väl typ det som hände, haha. 

 
Lördagens frulle ;)
Hade egentligen massa bilder från lördagen, men av nån anledning så är dom i ett format som tydligen inte fungerar här på bloggen!! ARG!! Så detta är tyvärr allt ni får :(  /Mvh skit sur
 
 

2014-11-21
20:54:30

När huset blir byggarbetsplats.....
Hej folk! 
Här sitter jag nu på ett av barnens rum på övervåningen och håller mig undan byggkaoset som pågår här i huset. Så då kan man ju passa på att skriva några rader.

Ojoj, hade tänkt skriva ett inlägg förra veckan, men var sjukt busy så blev inget med det. Min värdmamma drog nämligen till Las Vegas på tisdagen (konferans med jobbet typ). Sen åkte även min värdpappa dit på torsdag morgon för att vara sällskap ;) Så blev ett ganska annorlunda schema den veckan kan man säga. Min värdmammas syster och föräldrar kom dock och hjälpte till på torsdag kväll och fredag/lördag :) På fredagen jobbade jag typ inte alls! Sweeet! haha 
Blev en lång vecka, men nu är den förbi! Nu ser vi frammåt, haha. Fredag kväll blev det mormorns broccoli-pasta! Sjuuukt gott! Sen drog jag och Evelina på en "tidig" bio. Blev "Alexander and the horrible, terrible, no good, very bad day!". Hahaha, sjukt lång titel! På lördagen var jag och Evelina på yoga! Hade inte vart där på ett tag så blev ett ganska tugnt pass. Fy sjutton! Vi båda hade ju vart sjuka så det var inte lätt för någon av oss, haha. Efter en dusch drog vi var och en hem till sig. Senare på eftermiddagen skulle mormorn & morfarn ta med barnen på bio. Dom bjöd med mig också :) Dom är så himla snälla dom två! Vi gick och såg filmen "Big Hero 6". Haha, sjukt söt och rolig film :) Efter det blev det pizza hemma hos oss. Min värdmammas bror och familj kom över för pizza dom också + att kusinerna ville leka :) Mina värdföräldrar kom inte hem förrän sent den kvällen. Sa åt morföräldrarna att dom kunde åka hem om dom ville, men dom stannade kvar ändå. Så jag satt och kolla på "Buying Alaska" med dom tills päronen kom hem, haha. Ett program där folk letar sina drömhus i Alaska. Värdföräldrarna hade haft några bra dagar i Vegas. Dom hade spelat, dom hade vunnit, dom hade vart på shower och det hade vart betydligt varmare än här!! Baaaah!!! 
På söndagen blev det sovmorgon och sedan skype med familjen innan frukost! Sen blev det en sväng till commons där jag införskaffade nys sockar OCH en tröja. Herregud! Mina första klädköp på typ 3 månader tror jag!  Way to go Elin! ;) Sedan drog jag hem till Evelina där vi drack GLÖGG som jag hade med (från förra årets julrunda på Ikea, haha) och så åt vi hennes hembakade saffransskorpor! Mumma! Vi fick riktig julstämning :) Speciellt med tanke på att granen redan är uppe hos Evelina ;) haha 

Så vad har då hänt denna veckan än så länge? Jo det har börjat hända grejer här i huset som sagt. Fullt med gubbar som bultar och baknar i väggar och tak! Hoppas huset blir färdigt och fint innan jul (borde det ju bli). Igår var jag med min värdmamma (för andra gången) och letade kakel till tjejernas badrum. Det var inte lätt minsann. Hon ville gärna att jag följde med och hjälpte henne välja nått. Klart man ställer upp :) Vi gick igenom alla de tre butikerna vi besökte i tisdags också. Till slut hittade vi nått vi gillade på Lowe's. Fint cremefärgat kakel och sedan lite mönstrade grejer att sätta in här och där. Sen satt vi väl uppe till typ 23:00 och skissade olika idéer på hur vi vill ha det. Vi hade lite panik eftersom vi behövde ha kaklet igår (eller åtminstone välja det) så att dom kunde fixa det idag. Men som tur va så sa "kakel-killen" till mig förut att han inte kommer hinna kakla förrän på tisdag! Hallelujah! då slipper vi ha mer panik över det för stunden, haha. Hängde ju liksom lite på mig annars, eftersom jag var den enda hemma att förklara hur vi vill ha det. Ojoj, nu babblar jag på bra här! 
Annars då? Jo här är det sol och -1°C just nu. Har vart på skolan och kollat på 5-åringens Thanksgiving show :) Skönt att komma ur huset. Man vet liksom inte vart man ska göra av sig när alla dessa gubbar springer omkring här. Igår hade jag vart i USA i 465 dagar förresten! HA! tänk det ni! Ett år och 100 dagar :) Rätt galet ändå! När jag nått 500 ska det firas ;) 
Nej, nu får jag gå och göra nått vettigt! Typ tvätta. Lill-killen sover, så det är lugna puckar! Trodde aldrig han skulle somna i detta oväsen. Men det gjorde han :)
 
Har tyvärr inga bilder att lägga upp just nu, så ni får nöja er med text (om ni orkar läsa dvs.)
PÖSS HAj

2014-11-13
04:28:00

Familje roadtrip Del 4 : Universal Studios, LA
Här kommer bilderna från när jag, mina bröder och Alexandra drog till Universal Studios Hollywood över en dag :) Skit kul! Dock var det mycket folk och mycket kö, så vi hann inte göra allt vi velat göra (även om vi var där typ hela dagen). Men en väldigt kul dag i vart fall :) Soligt och härligt också! Är man i Hollywood så är man ;) Mamma och Pappa var ute på eget äventyr under tiden då vi var på Universal Studios. Spännande! 

Hade verkligen velat kolla in Transformers 3D, men de va ju svin lång kö så de de blev inget med den. Och utanför stod ju ingen mindre än Optimus Prime himself!!! Idiot som man var så stod man bara och tittade istället för att gå och ta ett kort. När jag väl bestämde mig för att gå dit så skulle han gå xD Ville bara dööö!! hahaha senare dök Bumble Bee upp istället, men hade inte tid att vänta mer. Jaja, vi får väl se om jag får träffa dom i framtiden igen ;) haha 
Vi åkte i vart fall Jurassic Park. Såg fram emot den! Älskar ju Jurassic Park också :) Vi hade dock inte räknat med att bli så blöta som vi blev tror jag. Då menar jag verkligen BLÖTA också!! Tur det var soligt och varmt ute som sagt. Men kul var det ;) Vi började dock dagen med en show. "Waterworld", från filmen av samma namn (med Kevin Costner). För den som gillar teater var ju detta toppen bra. Jag hade skit kul! Massa action, vatten, explosioner, eld, folk som skjuter på varandra och gör super coola stunts. Awesome! Haha 

Här kommer bilderna från denna dag :)
 
On our way...
"Waterworld"
"Waterworld"
"Waterworld"
"Waterworld"
"Waterworld"
 "Waterworld"
"Waterworld"
Starten på vår tour
Bilar från 2 Fast 2 Furious :)
Lite vatten in action från en scen
Hade jag kollat på Desperate Housewives så hade nog detta vart sjukt coolt nu ;) haha
Bates Motel
Ehm??
Hoho han såg bra lurig ut.....
Jurassic Park ride <3
Blöt bror efter Jurassic Park ;)
My Hero, Optimus Prime :D 
Glatt sällskap :)
Bumble Bee!! :D
 

2014-11-08
23:07:32

Familje roadtrip Del 3 : Highway 1
Hej hopp! Här kommer sjukt försenade bilder från Familjeresan. Blev idag påmind om att det saknas massor. Helt rätt säger jag! Så nu laddar jag upp lite mer. Detta är delen då vi bilade vackra Highway 1 från Monterey till Oxnard (utanför LA). En av de bästa bitarna av resan om ni frågar mig! Helt sjukt vackert på den vägen vid kusten :) Blev många stopp under dagen, men det var ju så himla mycket fint att stanna och ta kort på. Kameran gick varm den dagen, haha ;) (BÅDA TVÅ i mitt fall, höhö)
Blev ett besök på Hearst Castle också. Min värdfamilj hade tipsat mig om detta. Ett helt otroligt ställe som vart ett "Sommarställe" för William Randolph Hearst. Helt sjukt! Googla det, så ska ni få läsa mer.
Tänkte jag skulle låta de flesta bilderna tala för sig själva här. Men händer att jag ger en liten kommentar till vissa också ;) 
 
Jag minns tyvärr inte hur bilden på mig blev här (den som då togs med mobilen) ;) haha 
Säkert sjukt snygg!
Kaffe och glass-paus i Big Sur! :)
Dill!! Det var ett stort "Wtf-moment" ;) haha
Haha åååh, min familj <3
Här har vi bilen som typ 3 sekunder efter denna bild togs, nästintill körde in i bergväggen! haha
En skylt man såg mycket av på denna väg ;)
Elephant seals!!
Så himla mysiga :)
De flesta av dem i vart fall ;) haha
Hearst Castle uppe på kullen!
Framme vid Hearst Castle!
Neptune poolen var tyvärr tömd just precis denna dag!
Hade sett fram emot att de den med vatten -.-
Nu kan vi checka av "doppa fötterna i Pacific Ocean på min bucketlist ;)
 
 
Awesome trip längs med Highway 1!! Alla borde åka den vägen nån gång i livet helt klart :) 

Fortsättning följer....
 
 
 
 
 

2014-11-04
04:02:11

Monday
Heeey heeey! 
Oj, det var inte igår jag gjorde ett inlägg på en måndag ;) haha Way to go Elin!! 
Så nu ska jag se till att berätta om min dag. Var super trött idag!  Jöbbigt värre att ta sig upp. Hörde hur äldsta tjejen och lill-killen sprang runt nere i källaren. Tydligen försökte hon få med honom upp igen. Efter en stund så stormade han in på mitt rum. Jag hade inte gått upp än så jag låg där i min säng i mörkret, haha. Äldsta tjejen tog tag i honom snabbt och försvann ut igen. Hon ursäktade honom och stände dörren ;) haha Efter det var det ju ändå dags att gå upp. Så ingen skada skedd :)
Jag och lill-killen lekte med dinosaurier (ovanligt) och läste sagor på morgonen. Sedan var det dags för simning. Städerskan hann komma innan det. Fortfarande får hon städa runt om kaoset här i huset. Jag hoppas verkligen någon kan komma och fixa detta elände snart. Vore ju tråkigt för min värdfamilj om det såg ut såhär till jul :( (Vi har vattenskada i huset - för att påminna er om ni glömt, haha). Lill-killen gjorde jätte bra ifrån sig på simningen idag! Han är verkligen som fisken i vattnet :) Sen hände nått som inte hänt på länge. Han somnade i bilen hem från simningen. Hallelujah!!!! Så han fick sig en nice nap där vid lunch! :) Är ju sjukt svårt att få honom att sova middag nu mera, så detta va ju helt fantastiskt, haha. Under den tiden hann jag fixa tvätten, plocka ur diskmaskinen, äta lunch, föra över bilder till hårddisken och chiiiiiiilla! ;) Härligt!
När mitt lilla monster sedan vaknade fixade jag lunch till honom. Städerskan befann sig då i köket, så han satt där och fint berättade för henne om vad han åt för nått, och massa andra random saker som makes no sense to her! haha, den ungen asså ;) Inte blyg för fem öre! 
Sedan kom resten av klanen hem. Yngsta tjejen lekte med en killkompis som bor längre ner på gatan medan resten av barnen spelade spel nere i källaren. Sedan fixade vi lite läxor och runt 16:30 var det dags att åka på äldsta tjejens simträning. Släppte av henne, åkte och hämtade yngsta tjejen hos kompisen, kom hem och chillade sen resten av tiden tills min värdpappa kom hem. Vi fixade lite snabb middag och sedan körde han yngsta tjejen till sin tumbling/gymnastik. När han och pojkarna kom hem sedan satt jag kvar i köket och gör nu fortfarande det. Låter min fläkt värma upp mitt kalla rum så jag sedan kan njuta av värmen där inne ;) Så satt här och småpratade med min värdpappa en stund. Har nu också suttit här och gjort massa disney quiz. Tydligen skulle jag vara Captain Hook (om jag var en disney skurk) och min baldejt skulle vara Prince Phillip från Törnsora ;) haha Se där ja, kunde ha blivit mycket värre! 
Just nu är troligen Evelina på yoga. Hade tänkt gå med, men kändes som det skulle bli lite stressigt så jag fick skippa det :( Måste ju se till att gå så mycket jag kan innan mina 30 dagar går ut. Evelina är ju fett mycket bättre på det än jag, haha. Men vardagar passar ju tyvärr inte så bra för mig eftersom jag vanligvis jobbar längre än henne :/ Men men, så är det! 
Funderar på vilken film jag ska se i kväll. Eller ska jag bara kolla på senaste avsnittet av Vapire Dairies kanske? Ligger ju dock efter med Once Upon A Time också. Faaaaast Chicago Fire lockar ju värst! Haha, dilemman dilemman ;) Ja, vi får se vad det blir! I morgon är det tisdag, vilket troligen innebär leeeedighet! :)
 
Natti Natti folkens!
 
I brist på bilder från idag så lägger jag upp en bild från när jag var på Självförsvarskursen med mitt cluster! ;)
Jag och Evelina ser ju så sjuuuukt duktiga ut! 
 

2014-11-03
06:44:19

Söndag
Hej hopp! 
Nu ligger jag här, redo att sova. 
I morse var jag och Evelina på hot yoga vid 8:00. Va lite orolig jag skulle tuppa av utan frukost, men det gick sjukt bra idag. Mycket bättre än förra gången. Var dock inte lika varmt idag, så kan vara därför också ;) Var kul hur som helt! Sen blev det hem och duscha. Var helt slut när jag kom hem, men frukost fick jag få i mig i vart fall. Därefter blev det inte mycket gjort fram tills jag drog hem till Evelina. Hemma hos henne bokade vi vår semester som vi har efter nyår. Det blir en Disney kryssning till Bahamas för vår del! Wiiihoo! :) Kommer bli hur härligt som helst!! En härlig paus i den kalla vintern (som förmodligen kommer vara då). Sedan fick jag åka hem eftersom Evelina och hennes skulle ut på middag. Hennes äldsta värdbarn fyllde nämligen 5 år idag! :) Hemma blev det en lugn kväll. Efter middagen kollade vi på tv när Nik Wallenda gick på lina mellan några skyskrapor inne Chicago. Har vart ett himla ståhej inför detta, men så nu ikväll så var det äntligen dags. Denna snubben är helt otrolig. Han har gått på lina någonstans över Grand Canyon, Niagara Fallen osv. Helt sjukt! Så i kväll så gick han först över Chicago river mellan två byggnader. Därefter gick han en kortare sträcka mellan båda Marina towers, men denna gången med ögonbindel!! INTE KLOK NÅGONSTANS!!! Han använde ingen säkerhetslina heller. Helt otroligt! Så jag, barnen och min värdpappa satt där med andan i halsen. Man visste ju om han skulle trilla eller ej!! Hade ju kunnat gå hur fel som helst. Men tack och lov så gick det ju vägen! Super häftigt var det att se i vart fall. Var helt packat med folk down town. ALLA ville ju se dett så klart! 
 
Här nedan kommer en random bild på Nik Wallenda och sedan en bild på hur hans "promenix" i Chicago gick till
 

2014-11-01
23:35:00

Halloween Party!
Guuud va mycket rubriker det blir med "Halloween" i ;) Men ja, idag blev det party hos mormor och morfar på kvällen. Tradition varje år :) 
I morse sov jag länge, vilket var skönt. Planen var att jag egentligen skulle med Evelina på yogan idag, meeen jag insåg nog att jag skulle vara för trött. Så blev inget med det. Istället blev det häng hemma hela dagen typ. Skypade med mamma, pappa och bror :) Alltid en fröjd! 
Senare blev det till att klä sig i "de snygga byxorna" en sista gång infår partyt. Min värdmamma klädde ut sig till Harry Potter (lånade äldsta tjejens kappa i från förra året) och min värdpappa klädde ut sig till en surfer-dude typ, haha. Mormor'n älskar Halloween och har alltid haft sånna här partyn genom åren. Hon pyntar och dekorerar, bakar läskiga kakor osv. Skit kul tycker jag :) Precis som vanligt så var det as trevligt och massor med god mat. Blev massor av bilder tagna på alla familjer, alla barnbarnen osv. Super god drink blandades till Elin, vilket uppskattades ;) haha Som sagt, alltid lika nice att komma hem till mormor'n och morfar'n! Efter middagen blev det kakor och cupcakes. Därefter hade barnen ett danceparty ner i källaren som alla var med på. Dansade som galningar. Även jag fick möjlighet att hoppa runt lite, haha. Sedan skulle vi spela spelet "Singing Bee", men vi läste bara frågorna och sjöng de låtar vi kunde typ. Har nog aldrig skrattat så mycket. Så himla kul att se alla dessa härliga människor bryta ut i sång med sina "bra" sångröster ;) hahaha Helt underbart! 
Packade in trötta barn i bilen och åkte hem runt 23 tiden. Då blev det läggdags med en gång! I morgon väntas yoga tidigt på morgonen :)
 
I dag fyller dessutom min älskade Linda år! Hoppas du hade en super bra födelsedag kära du! Önskar jag hade kunnat ge dig en riktig bamsekram. Puss på dig <3
 
 
En liten bild på mig och fina Linda också så klart! Från en grymt härlig dag :')