typesomielin.blogg.se

2014-11-28
21:24:00

Black Friday!
Kaoset började väl redan igår kväll antar jag. Men idag satte det väl igång på riktigt. Black Friday och alla galna människor som skyndar sig för att få en bra deal! Jag började min dag väldigt lugnt i vart fall. I dag kom Evelina äntligen hem från NY! Känns som hon vart borta i evigheter, haha! Vi träffades dock aldrig, utan det får bli i morgon :) 
Vaknade med träningsverken från helvetet idag! Så jävla ont! Pinsamt hur otränad man är, haha. Trapporna var hemska att gå i verkligen! Känns som om nån hugger mig med knivar så fort jag tar ett steg typ. 
Min värdmamma kom in till mig och frågade om jag ville följa med och kolla på färg till väggen i badrummet + hitta nya kranar till handfaten. Absolut sa jag, och så hängde jag med! :) Kranarna hittade vi fort, men färgen var knepigare. Tog med oss några prover hem dock. Sedan hämtade vi resten av gänget där hemma och åkte på lunch med min värdmammas bror och hans familj :) Efter lunchen åkte vi till Funway och bowlade! Jösses, har väl inte bowlat sen i februari/mars eller nått då vi gjorde det på ett cluster möte. Då gick det as dåligt! Denna gången gick det bättre! Började skit dåligt dock, med första klotet i rännan direkt, haha. Men jag jobbade sedan upp mig och slutade med att vinna första omgången! :) Wihooo!!! Efter bowlingen spelade barnen lite spel på The Arcade som också ligger där :) Jag kollade bara på, men det var kul att se när dom sprang runt där till alla olika spel och vann biljetter som dom sedan köpte godis för :) Sjukt bra eftermiddag! När vi var hemma igen drog jag rätt snabbt ut ännu en gång för att ge mig in i Black Friday-kaoset! Gud som jag handlade (kändes det som). Blev en ny fleece tröja, en sportlinne, pyjamasshorts, några få julklappar och lite pysselgrejer! Undvek att åka till commons där alla andra klädaffärer är. Då hade jag säkert handlat mer. Men ALLT var det ju minst 50% på liksom ;) Vad göra?
Efter min lilla shoppingrunda drog jag hem och myste ner mig i soffan med min värdfamilj. Brasan var tänd och allt! Sjuuukt mysigt :) Sen blev det sova! 
Hoppas att jag ska slippa halta lika mycket i morgon som jag gjorde idag, haha. Meeeen har svårt att tro att träningsverken kommer vara borta då!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: