typesomielin.blogg.se

2014-03-25
23:55:00

Chicago Blackhawks
Alriiiiight! Så idag var det alltså dags för NHL match! :D Chicago Blackhawks vs. Dallas Stars. Såååå cool! 
Vid 4 tiden plockade jag upp Evelina och vi drog vidare till mormor'n och morfar'n. Det är ju som sagt dom som bjöd oss på hela detta kalaset. Väl där bytte vi till deras bil och drog vidare till United Center i Chicago :) Bilköerna var ju inte att leka med dock då vi kom mitt i "vi-har-precis-slutat-jobbet"-rushen ;) Men vi tog oss dit. Mormor'n hade lånat hockey-tröjor av sin son och svärson så jag och hon fick ta varsin. Evelina hade en tröja från sin värdmamma. Så med våra kepsar såg vi ut som riktiga Blackhawks-fans :) haha 
Riktigt bra platser hade vi också! På kortsidan, sektion 2, första raden. Så där satt vi med vår skylt och min Sverigeflagga. Vi hade ju siktat in oss på att synas på tv och på skärmen över isen. Tyvärr fanns det inga kameror riktade mot vår sida av läktaren. Som tur va så visade dom mellanpratet mellan perioderna i arenan, så vi sprang dit i båda pauserna och lyckades faktiskt synas med vår "Sweden Forever" skylt på tv :D Huuur kul? haha Min värdmamma smsade och sa att dom såg oss. Samma med Evelinas värdföräldrar. Mormor'n smsade väl typ alla hon kände för att se till så dom kolla efter vår skylt, haha. Tyvärr syntes inte jag så bra eftersom en kille lyfte upp sin son framför mig -.- typiskt! Meeen glad ändå! 
Det blev en grym match och vi hejade som tusan!! Sedan viftade vi med flaggan allt vi orkade så fort en svensk spelare gjorde nått bra. Det finns ju nämligen 4 av dom i Blackhawks :) 
Vi fick bevittna en helt galet snyggt mål dessutom! 
Ja, finns inte så mycket mer att säga än att det var en grym match och en totalt awesome dag! :) Blackhawks vann ju då såklart ;) Häärligt! 
Fick även ett mail av mamma där hon sa att hon sett vår skylt! haha super kul!!
Hemma hade dom spelat in matchen, så jag fick spola fram till mellanpratet och ta några bilder för att visa vart jag är på tv ;) haha
 
United Center : Blackhawks vs. Stars
Evelina är taggad inför match!
Här ska vi försöka synas på tv...
Evelina & Jag taggar inför mellanpratet
Vi och vår fina skylt ;)
GO BLACKHAWKS!
Här är matchens snyggaste mål
På amerikansk tv! VÅR SKYLT I BAKGRUNDEN!!!
Mitt lilla face där bak ;) haha 
 
 
 

2014-03-24
22:04:00

Förberedelser
Måste börja med att säga att det endast är EN VECKA KVAR TILL PUERTO RICO! Sådär, då var det sagt ;) Idag var det ju en vanlig måndag. Blev mycket bus och lek under dagen. Städtanten kom och huset blev rent. Efter jobbet drog jag direkt för att färga/tona mitt hår :) Klippte det förra torsdagen, så nu skulle jag slutföra det som inte hanns med förre veckan. Blev riktigt nöjd! ÄLSKAR min frisör här. En sjukt härlig tjej från Irland som klipper typ varenda Au pair i området ;) haha ne inte så många kanske....men hon frågade mig om jag kände vissa personer som hon klipper. Flertal av dessa känner jag ju. Hur cool som helst är hon! Och nu ska hon bjuda mig på nån specialbehandling för håret när jag kommer tillbaka från semestern. Hur snällt var inte det? :) Jag vet att mitt mål vart att spara så långt hår som möjligt medan jag är här, men man måste klippa liiite emellanåt. Hade nog inte kunnat visa mig ute om jag gått längre utan att besöka frisören. 
Efter detta drog jag hem och åt middag som min värdfamilj sparat åt mig. Dröjde dock inte länge förrän jag var ute och flängde igen. Denna gången blev det en sväng till Michael's med Evelina för att fixa en skylt tills Blackhawks-matchen i morgon! I söndags hade mormor'n sagt att vi borde göra en skylt för att ha större chans att synas på tv under matchen. SJÄLVKLART ska vi göra en skylt tänkte vi då :) haha Vi tog även en sväng till Geneva Commons för att gå in i en butik där dom säljer Sportiga Chicago grejer. Blackhwaks, Bears, Bulls etc. Vi lär ju lätt ha tillbringat över 40-45 min där inne innan vi kom till skott att köpa nått. Vi ville ju se ut som riktiga fans så det fick bli varsin keps. Stackarn som stod i kassan undra väl va vi höll på med där vi gick och diskutera på svenska oss emellan vilken typ av keps som passar oss bäst ;) haha När vi äntligen handlat drog vi hem till mig för att göra skylten. Blev super fin och därmed kunde vi lägga oss med gott samvete! 
I morgon blir det match! WIIIIIHOOO! :D 
 
 

2014-03-23
23:53:00

Wisconsin
Hej hopp! I helgen har jag och mina svenskar vart på weekend trip i Wisconsin :) Super kul! 
Vi började tidigt på lördagen då jag och Evelina åkte upp till Sandra och plocka upp henne innan det bar iväg till Wisconsin Dells för att bo på hotell och bada på badhus. Om ni visste hur exalterade vi var inför detta. Haha, som om det var VÄRSTA resan ändå. Alltid spännande med roadtrip dock :) Tänk va skillnad det kan göra på "äventyr" bara genom att passera stat-gränsen, haha. Vädret var kanon hela helgen, vilket vi uppskattade. Kylig vind dock, men det är ju ingen överraskning direkt. Vi kom fram rätt tidigt, men vi letade upp hotellet och sedan blev det lunch. Lite sightseeing dessutom i galna Dells. Och då menar jag verkligen galet. Det är en hel "stad/by" av bara massa kul - vattenparker, tivolin, hotel osv. Såg nästan inte verkligt ut. Kilometer efter kilometer med färgglada äventyrsstationer. Kan tänka mig hur sjuuukt mycket folk det måste va där på sommaren. 
Hur som helst, efter lunch besökte vi en Outlet Mall där jag faktiskt köpte både örhängen och ett par byxor. Tillslut blev det dags att checka in på hotellet. Höll på att dö när vi såg hur rummet såg ut. Vi fick värsta "love suiten" (Mermaid Suite hette den), med bubbelbad i sovrummet och speglar i taket. Haha, helt galet. Men ja "Mermaid" passa ju bra med diverse snäckskals-detaljer osv. Rummet funka bra för oss som bara stanna en natt. Inga konstigheter alls :) Så fort vi checkat in drog vi direkt till vattenparken Chula Vista. Till skillnad från alla andra miljoner vattenparker i Dells så låg ju den som vi skulle till några kilometer ut i skogen typ, haha. Men det var en spännande bilfärd. Men jeeesus vad mycket folk det var där eller. Typ hela USA hade bestämt sig för att bada där just idag. Blev först några rundor på parkeringen innan vi lyckades hitta en ledig ruta. Sen är det kul att se vilken skillnad det är mellan Sverige och USA. Hela badhussystemet är sjuuuukt mycket bättre hemma tycker jag. Här i USA byter du ju t.ex om på toaletten istället för ute i omklädningsrummet. Och "omklädningsrummet" är super litet och ALLA skåpen att låsa in värdesaker i var redan upptagna typ. Trodde nog nästan vi skulle ge upp ett tag där. Tills det dök upp en jätte snäll man som sa att vi kunde ta hans skåp :) Vi lyckades dock betala för ett till så vi hade två skåp för våra kläder osv. Så då blev det äntligen bada!! Det tråkiga var ju att badhuset som sagt var överfullt på folk, men vi fick oss några roliga turer i rutchkanorna (hur i helsike stavar man det?). Efter några timmar kände vi oss dock klara och drog tillbaka till hotellet. Sen blev det middag på Moose Jaw, där jag och Evelina beställde fetaste revbenen. Men ack så gott det var! Har nu dessutom mött min överman när det gäller att äta ;) Om det är nått vi gjort denna helgen så är det att äta i vart fall, haha. Men bara massa gott såklart! Tyvärr var vi för mätta för efterrätt, men vi köpte med en bit cheesecake att dela på. Den åt vi i samband med ett nattdopp i vårt bubbelbad! Alltså, har man ett badkar i sovrummet så måste man prova det ;) Så enkelt är det bara! Trångt blev det, men kul var det hahaha.
Sov som en stock sedan kan jag lova.
På söndagen började vi dagen med en frukost på IHOP. Åt supergoda crepes! Ännu en gång blev jag för mätt för mitt eget bästa. Istället för att ta en andra dag på badhuset så tog vi en tur till Milwaukee :) Kul att få se hur den staden ser ut. Dock hade vi ju ingen plan egentligen så det var lite svårt att veta vart vi skulle. Men vi hann åtminstone ta en kaffe (varm choklad för min del) och spana in en snygg kille som jobba på kaféet. Aldrig fel ;) Till Milwaukee ska vi dock försöka ta oss närmare sommaren igen. Händer tydligen mycket kul där då. Efter vår korta vistelse där far vi hemåt igen. På vägen upp var vi ledsna över att vi missade gränskylten mellan Illinois och Wisconsin. Så på vägen hem spanade vi ordentligt. Glädjetjuten vällde över när vi tillslut fick syn på den. "DÄR ÄR DEN!!" ropade vi i kör. Så vi fick vända så vi kunde fotografera lite ;) haha 
Trots lite konstigheter så hade vi en sjukt rolig helg! Vi behövde nog lite äventyr, eller vad tror ni? ;) När jag kom hem runt 18:00 var jag fortfarande inte hungrig sedan bamsefrukosten på IHOP, haha. Sjukt!
Hur som helst, tack för helgen flickor! Får bli fler roadtrips framöver :)
 
Vårt badkar ;)
Moose Jaw - Såg ut som en äkta jaktstuga ;)
Spegel, spegel i taket där.....
...säg vem som sötast sovandes är? ;)
Frukost på IHOP
 

2014-03-17
22:32:00

Nu börjar det dra ihop sig.....
Nu är det bara två veckor kvar till Karibien mina kära vänner! Och det kunde ju inte komma lägligare. Är så trött på snö och kyla nu! Dock så har ju faktiskt så gott som all snö försvunnit nu. Och våren kan kanske vara på väg äntligen. Men jag ska inte dra några förhastade slutsatser. SEMESTER ska det bli!! Tror nästan jag har det mesta jag behöver i klädväg. Men det lär säkert bli nått mer jag behöver i sista sekund som vanligt. Igår var jag och Evelina på Outlet Mallet och köpte nya converse i vart fall ;) Den eviga frågan man då ställde sig var ju : Vilken färg? Det slutade med att vi båda kom hem med vart sitt par vita låga converse. Så nu är jag redo för Puerto Rico på riktigt ;) haha och redo för sommar här i Chicago suburbs. Kommer bli naaaaajs! 
 
Zante, Grekland 2012 
Längtar sååå tills jag får känna sand under fötterna igen

2014-03-15
23:22:00

St. Patrick's Day
Som rubriken avslöjar firade vi idag St. Patrick's Day ;) Egentligen är det ju inte St. Patrick's Day förrän på måndag, men det är ju ingen som kan dricka då liksom, haha. Så i morse var jag uppe tidigt för att ta tåget till Chicago med Nicki, Sophia och Natalia. Super kul att träffa Natalia som jag inte sett sen i januari senast. På stationen träffade jag även en tjej från fotokursen så jag stod och snacka med henne och hennes man innan kompisarna dök upp. Det märktes att det skulle firas idag då det var huuuur mycket folk som helst som skulle med tåget. Alla klädda i nått grönt ;) Glad att vi var det tredje stoppet på detta tåget så vi fick platser, för det var inte lätt för folk att få plats senare. Smockfullt med folk! I högtalarna ropade dom ut att man INTE fick dricka alkohol på tåget och alla som gör det kommer kastas av tåget. De va rätt kul att se alla med sina "kaffe koppar" se sig omkring sedan ;) haha 
Chicago var helt craaaazy idag pga. festligheterna! Men det var jätte kul att va med om galenskapen. På stationen mötte vi upp Sophie och sedan bar det av mot Chicago River för att kolla in det färgade vattnet. Varje år under St. Patrick's Day firandet färgas floden grön (och då menar jag verkligen grön som i GRÖN). Skit häftigt! OBS! denna färg sägs vara miljö vänlig. Vi får sannerligen hoppas det. Blev många bilder på det. Tyvärr fick min kamera stanna hemma då något hände med den förra helgen :/ Så jag får låna lite bilder av vänner istället. Mobilen fick vara mig trogen dessutom :) Var massa människor som paddla runt på "surfbrädor" nere i floden. En kille stod till och med på huvudet/händerna. Helt sjukt!
Det var en jätte fin dag, med sol och mycket glada människor. Vi hade planer på att få se paraden som går genom stan också. Men pga. allt folk och alla miljoner avstängda gator så missade vi den. Skit typiskt! Men det var ändå roligt nog att få se hur sjukt mycket folk som firar denna dag. Tänk att så många plötsligt blir irländska denna tiden på året ;) haha 
 
De flesta av tjejerna stannade kvar i stan medan jag och Sophie drog hem senare på eftermiddagen. Kände mig rätt tråkig, men inte nog med att man skulle köra bil senare så va jag nog inte på bästa partyhumöret (även om jag verkligen önskat det). Så jag hängde med Sophie på hennes tåg bara för att vi skulle kunna hålla varandra sällskap ;) Väl i Naperville tog vi Sophie's bil, åkte till Geneva för att hämta min bil och sedan bar det av till biografen för att kolla Liam Neesons nya film "Non-stop". Skit bra film! Han måste ju va den coolaste snubben som finns asså. Man fuckar ju inte med honom i första taget ;) haha Så eftersom vi såg filmen rätt tidigt blev det en lång och lugn kväll hemma. Rätt skönt ändå :)
 
 
 
 
 

2014-03-14
20:03:00

Långt inlägg med sena uppdateringar ;)
Hej allihop! 
Här kommer det ett ihopkok av inlägg från den senaste veckan. Har vart en lång och upptagen vecka, så bloggen har det inte funnits nån tid eller ork för. Så nu ska jag ge er lite uppdatering från vad som skett sedan förra helgen redan. 
 
 
Lörsdag 8 Mars - EpicAir
 
Denna dag var det dags för äldsta tjejens barnkalas på EpicAir (trampolin park). Super kul! Jag var självklart med och hoppade också ;) Jag och 4-åringen höll ihop med barnens morbror. Det blev ett himla studsande och hoppande. Efteråt kände jag dock vilken fruktansvärt dålig kondis jag har, haha. Helt hemskt ju! Men det var en rolig dag och det verka som äldsta tjejen var super nöjd med sitt kalas och sina presenter. 
Efter kalaset åkte vi hem igen och tog det lite lugnt. Sedan satte min värdfamilj igång med städning tror jag, för dagen efter väntade ännu ett kalas (med släktingar). Själv drog jag iväg på shopping ensam och kom hem med ny bikini, jeansshorts och lite annat inför Spring Break. Lyckan när jag äntligen lyckades hitta en bikini jag gillade! Hallelujah! 
 
Super goda cupcakes!
Mitt super graciösa hopp! Tyvärr blev ingen bild på volten jag gjorde senare....
 
 
 
Söndag 9 Mars - Cluster Meeting : Bowling
 
Idag var det dags för cluster möte inne i Chicago. Bowling denna gången! :) Jag, Sophie och Evelina åkte in mycket tidigare dock för att hinna åka skridskor i Millenium Park. Idag var det nämlingen sista chansen att få göra det. Har ju velat dra hit och åka sedan innan jul, men jag har inte hunnit med (eller så har det vart för kallt). Men bättre sent än aldrig ju. Så nu blev det äntligen dags! En riktigt bra dag. Solen sken och allt. Kände mig som en gammal tant där ute dock, haha. Det var inte igår jag åkte skridskor inte. Tur att inte lillebror såg mig ;)  Vi passade även på att fotografera lite vid The Bean. Evelina var ju tvungen att träffa denna super coola grej såklart! Fick även tid till att ta ett foto till min fotokurs när vi väl var där. Efter fotograferingen gick vi vidare längs med Michigan Avenue för att leta upp Bowlinghallen vi skulle till. Lyckades hitta rätt utan större problem. Vi var väldigt tidiga, så vi passade på att beställa nått att äta. Sedan dök den norska tjejen i Naperville clustret upp (hon jag träffade på Starved Rock i höstas). Kul att se henne igen :) Strax efter det dök fler och fler upp. Så tillslut kom Nicki, Jasmin och Saskia också. Så då kunde vi köra igång med spelet. Jag hade INGEN bra dag idag när det gäller bowlingen asså, haha. Det kommer och går. Vilket borde innebära att nästa gång borde gå jätte bra? Man kan ju alltid hoppas ;) Vi fick även chansen att prata med vår counselor en tag och få viktig info. Efter ett lyckat möte drog jag, Sophie och Evelina hem. Resten av tjejerna gick och åt. Nicki hann dock ikapp mig och Evelina på tåget, så vi satte oss alla tillsammans. Vi var sjukt trötta på tåget hem. Körde hem Evelina. Väl hemma var det fullt hus med släktingar som firade äldsta tjejen. Jag kom precis i tid till den sjukt goda glasstårtan! ;) Tur det, för den var verkligen hur god som helst. Sen blev det lite häng med familjen och kolla Blackhawks match på tv :) 
 
 
 
 
 
10 - 14 Mars
 
Resten av veckan har vart lång och det har vart mycket att tänka på. Många beslut som skall tas och många bollar att hålla i luften. På allt detta drog jag på mig en liten förkylning, vilket inte gjorde saken bättre. 
 
Jag och de "älskade" näsdukarna utgjorde ett team denna veckan
 
 
 Här med har jag nu uppdaterat er lite mer från den gångna veckan :) Blev en del bilder i vart fall. Hoppas det duger. Ska fortsätta FÖRSÖKA vara bättre på att uppdatera i tid, men jag lovar inget. Det är ingen idé att lova nått här ;) haha
 

2014-03-07
14:24:00

Tack och lov att det är Fredag!
Så HIMLA GÖTT att det är fredag. Veckan har väl egentligen gått fort, som vanligt. Men det har vart en rätt påfrestande vecka. Inte så konstigt egentligen med tanke på lill-killens olycka osv. Dock är det inte det som vart största problemet. Tror hela "bandage-på-armen" grejen har kickat igång nått hos denna lilla pojk, för de senaste dagarna har han seriöst vart utom kontroll. Det är ju bra att se att han inte stör sig på bandaget eller har stora smärtor. Han använder handen rött bra och springer runt som en tok och kastar sig hit och dit (mindre bra kanske....). Men han har vart en riktig liten rebell ända sendan i tisdags. Testar verkligen mitt tålamod!! 
 
Hur som helst, idag är det fredag. Niiice! Och ikväll ska jag ut med några kompisar för att fira Nicki's födelsedag (som var i Onsdags) :) Kommer bli trevligt! 
I morgon är det äldsta tjejens kalas. Har vart en massa förberedelser inför detta. Det är ju så annorlunda från hemma på nått vis med deras kalas-fix. Alla gästerna ska få goodiebags, tackkort osv. Sen på söndag blir det väl kalas igen, fast för släkten. Då blir det åtminstone kalas hemma hos oss. Fast jag ska ju till Chicago på cluster möte :) Bowling denna gången! Jag och Sophie har dessutom tänkt dra in tidigare för att åka skridskor. Kanske Evelina hakar på också? ;) Vi får tro det blir bra väder i vart fall. 
 
Nu har jag precis kollat på Vampire Diaries avsnittet från igår, vilddjuret sover på övervåningen och snart kommer äldsta tjejen hem från skolan. Yngsta tjejen har en playdate idag, så henne får jag åka och hämta senare. 

Hemma i Sverige är det ju kväll nu, så jag hoppas alla får en bra fredagskväll :) 

 Over and Out!
 
Här har vi "bandaget" som mitt stackars lilla vilddjur från dras med! 

2014-03-04
21:22:00

Inte riktigt vad vi tänkt oss......
Ja, idag blev det sannerligen inte som vi tänkt oss. Igår var min värdmamma rätt trött så hon skippade sin träning som hon annars tänkt göra. Så jag erbjöd mig passa pojkarna på morgonen idag så att hon kunde gå då istället. Vilket jag gjorde. Gick jätte bra. Passade även på att skypa med älskade Elin. Pojkarna var med och prata, sjöng och gjorde sitt bästa för att imponera på Elin tror jag ;) haha Min värdmamma kom hem. Hon gick för att ta en dusch. Och sen hände det......
Lill-killen höll på att hoppa från soffan och ner i en hög med kuddar på golvet (som hans storebror har lärt honom - vilket jag troligen sagt åt dom att INTE göra säkert tusen gånger). På något vis landade han nog fel för det dröjde inte länge förrän det blev ett farligt väsen i andra änden av rummet (där jag INTE var just då). Tänkte först att "jaja, men det går över fort. Han ramlar ju och slår sig hela tiden och det brukar gå över väldigt fort". Men inte idag! Nej, för idag bröt vi handleden istället! YAAAAY! Tummen upp för det. Detta visste vi såklart inte just då. Glad att min värdmamma kommit hem när detta hände. Tog med honom upp till hans mamma så hon kunde hjälpa mig kolla vad som kunde va fel. Han reagerade på när vi rörde hans vänsterhand. Så min värdmamma gjorde några samtal innan hon sedan tog med honom till sjukhuset för att röntga honom. Jag stannade hemma med 4-åringen så länge. Och ångesten var ju huuuuuur stor som helst kan jag ju tala om. Dröjde inte jätte länge innan dom kom hem igen. Då hade dom inte fått nått riktigt beslut på vad som var fel. Så jag åkte en sväng för att försöka köpa födelsedagspresent till mitt äldsta värdbarn som fyllde 10 år idag :) Hann knappt gå in i första affären innan min värdmamma ringde mig och tala om att lill-killen tydligen brutit handleden!! Alltså BRUTIT HANDLEDEN? Så hon fick åka iväg till ett annat sjukhus för att gipsa eller nått. Själv kunde jag ju inte fortsätta min shopping, utan jag drog direkt hem till tjejerna som då kommit hem från skolan. Present får den stackars 10 åringen få i helgen på hennes kalas istället. Så just nu fick hon nöja sig med en bamsekram :) För att fördriva tid så lekte vi "kitty cat". Typ charader, där vi skulle låtsas vara något djur så att dom andra sedan ska gissa. Detta underhöll oss ända fram tills min värdmamma och pojkarna kom hem igen. Blev inget gips eftersom det hade fått gå ända upp till axeln (vilket han INTE hade gått med på), haha. Så han fick få nån annan grej att sätta på armen istället. Stackars liten! Talade nog om för min värdmamma vilket dåligt samvete jag hade minst hundra gånger. Men hon uppmuntrade mig att inte känna så. "Hade det inte hänt när du var här, så hade det hänt när jag var här istället". Haha, jo så kan de ju va.....men ändå! Så himla typiskt!  -.- 
Efter detta var det kasta sig i bilen och iväg till en restaurang i down town Geneva som vi bokat bord på. Vi va ju ändå tvungna att fira äldsta tjejens födelsedag på ett eller annat vis idag :) Stackarn, blev verkligen inte den födelsedag som hon tänkt sig. Men hon sa hela tiden att det är okej, så hon förstod att denna dag blev rätt kaos för oss alla. Haha! Middagen blev trevlig och maten var god. 
 
Så nu får lill-killen dras med detta "bandaget" i två veckor innan han ska på återbesök för att röntgas igen. Det var väl inte helt av tror jag. Men barn läker väl fort dessutom. Ska bli spännande att se hur dessa två veckor blir ;)

2014-03-02
23:55:00

"Shopping" & Oscarsgalan
Söndag. Idag fick jag med mig Evelina till Fox Valley Mall för att leta upp lite nya kläder inför Puerto Rico. Gick inte så jätte bra eftersom jag kom därifrån tomhänt -.- kul! Så det får bli ett återbesök snart igen. 
Sen ville vi inte gå där och drälla hur länge som helst eftersom vi ville komma hem i tid till Oscarsgalan :) På vägen hem stannade vi till på Walmart för att införskaffa Ben & Jerry's. Sen blev det hem till Evelina, käka pizza och ladda inför galan. Vi började ju såklart redan kolla när kändisarna kom in på röda mattan. Glass blev det till efterrätt ;) mumma!
Alltså, Ellen Degeneres är ju typ den roligaste som finns. Visste att det skulle bli underhållande så fort jag hörde att det var hon som skulle vara host. 
Jag och Evelina höll nog på när Jennifer lawrens återigen ramlade och när Ellen sedan tog upp det ;) haha sjukt kul! Det är ju inte dåligt när man dessutom kraschar twitter (om det nu var så). Way to go Ellen! haha 
Rätt film vann ju i slutändan helt klart! "12 years a slave" är ju så himla bra. 
Vi såg hela showen, och efter det åkte jag hem. 
I morgon väntar en ny vecka och mera jobb. 
 
Kvällens kombo!
Evelina var glad :)
Haha, hon är ju för jävla rolig ändå!