typesomielin.blogg.se

2013-10-31
20:18:00

Trick or Treat ;)
HAPPY HALLOWEEN!!
 
Nu har nog dom sista barnen ringt på dörren för ikväll skulle jag tro. Har tagit emot flera stycken utklädda barn som med brett leende håller fram sina "treat bags". Eller i vårt fall där vi hade en stor skål med godis som dom bokstavligen grävde sig ner i för att hitta rätt godis. 
Har regnat hela dagen så det var inte illa att barnen tog sig ut idag. Tjejerna stack iväg redan efter 4 tiden tillsammans med kompisar. 
 
Det sämsta med min dag denna Halloween är dock att : 1. Min fot har gjort ont enda sedan i måndags kväll och verkar inte vilja ge sig heller (en haltande au pair med unge på armen har inte vart nån höjdare precis). 2. Lill-killen va på nått minsta sagt ouppskattat humör mesta delen av eftermiddagen (och fortsatte länge efter att mamma kommit hem) 3. Det regnade som sagt. Och 4. Jag fick aldrig på min min halloween kostym :( Hur kunde jag INTE ha på mig den? (jag veeeet)!!! För det första har jag inte haft någon större tid till att göra mig i ordning och för det andra gjorde vädret att vi inte var helt säkra på om vi skulle gå ut eller ej. 

Men tack och lov fick vi ett helt okej uppehåll. Så då passade jag och 4-åringen på att smita ut och knacka på varenda dörr i närheten :) Lycklig Elin som fick följa med på en riktig "Trick or Treat"-runda!! Mitt kära värdbarn fyllde hela sin hink. Vi mötte upp tjejerna och deras kompisar och gjorde sällskap med dom en stund. Sedan dök även min värdpappa upp med lill-killen i vagnen :) Så dom följde med oss den sista biten innan regnet kom igen. Då drog vi hem. Var nog lika bra med tanke på att 4-åringen ändå inte fått plats med så mycket mer godis ;) haha Det var kul att se hur förberedda alla är när man kommer. Oftast har dom inte ens stängd dörr, utan låter bara glasdörren utanpå vara lite halvt stängd. Sen sitter dom där innanför och väntar med sina kassar/skålar med godis. 
 
Hela min egna utklädnad osv. blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Hade ju planerat att jag också skulle vara utklädd och gå in för det helhjärtat. Meeeen tyvärr ändrades min planer lite då. Förhoppningsvis får jag en chans att använda min kostym på riktigt i helgen. Antingen om det blir nått party ihop med kompisar eller om jag helt enkelt följer med min värdfamilj till mormor & morfar som ska ha halloween fest! :) Får se vad som sker! Helt kaputt ska väl ändå inte mitt amerikanska halloween firande bli. Men jag fick ju i vart fall ge mig ut på "bus eller godis" äventyr ;) Så lite nöjd är jag ändå. 
 
Idag upptäckte min värdmamma och tjejerna pumporna som jag placerat vid ytterdörren igår ;) Jag karvade ju klart min pumpa från cluster mötet i måndags. Sen satte jag ut både min och Sandras pumpor på trappan. Tyckte det behövdes nått "halloween"-igt där ute. Fattar inte att jag aldrig tog mig tid till att karva pumpa med barnen? Lätt att vara efterklok! 
Hur som haver, barnen var blöta och trötta efter någon timmes godis-jakt i kvarteret och vi kom hem till middag som min värdmamma fixat. Göött!! Asså det blev en hel del godis. Jag föreslog att Au pairen borde ju få minst hälften av "fångsten" ;) men det var ingen som gillade det förslaget! haha Själv tyckte jag det var en fruktansvärt bra idé!! 
Idag har jag nu dessutom ätit upp mitt sista svenska godis, så nu får jag nog beställa mer hemifrån ;) Tog slut nu precis lagom till Halloween. Bra timeing! ;) 
 
Idag började förresten 4-åringens fotbolls träning. Det gick bra och han hade kul :) Jag är förvånad över hur hyfsat bra det gick ändå med lill-killen medan vi väntade. Han klarade sig rätt länge i mitt knä innan han började bli slirig och ville iväg på egna äventyr.
 
PUMPKIN!
Min pumba (vänster) och Sandras pumpa (höger) 
Försökte mig på lite halvdant halloween pyssel dagen till ära
Regnbåge! (dubbel egentligen)
Min lilla Hulk ;) <3
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: