typesomielin.blogg.se

2013-09-14
23:24:00

Chicago Skyline
Hallå där! 
Gissa vart jag har spenderat min lördag? I Chicago ;) För det är ju ovanligt numera! Haha
Lite varmare idag, meeen inget shorts-väder. Var uppe hyfsat tidigt för att skypa med min käraste jelin! Underbart :') Nu får vi se till att prata oftare hörrudu och inte låta det gå en hel månad emellan. Tur att skype finns. Det känns liksom inte att ni är så långt borta då. 
Han att prata lite med min värdpappa om gårdagens fotbolls match och skratta åt min "jag låste ute mig"-situation. Haha! Min värdmamma och tjejerna kom hem från musiklektionen strax innan jag skulle iväg till tåget. Blev ståendes att prata lite med dom också och fick berätta om min gårdag :) Sen fick jag kasta mig iväg i bilen eftersom jag var lite sen. Jag hade tack o lov tur vid de flesta stoppljusen. Men SÅKLART så kommer ju det där satans godståget som bara passerar förbi. Så precis som i lördags var jag tvungen att köra runt igen och parkera i panik. Mina tyska damer flirtade med konduktören som tillslut var snäll nog att vänta mig mig. Sprang som en dåre, och kom med tåget! Woooohooo! Skärpning i fortsättningen. Såhär kan jag inte hålla på! Haha, jag var glad att jag kom med så jag slapp åka hem och berätta för mina värdföräldrar att jag missade tåget igen ;) 

Egentligen hade vi fått tips om att dom skulle spela in Transformers idag, men det var troligen tidigt i morse. Så inget film-äventyr denna dag. 
Istället gick vi in i lite affärer, gjorde ett besök på Starbucks och tog en taxi till Museum campus. Idag var det dessutom en college match i american football i Chicago. Hur mycket folk som helst, och alla var klädda i orange eller lila. Min värdpappa berättade om den matchen eftersom det är hans gamla college som spelar. Tror han hade velat gå på den. 
Illinois och Michigan hade vart sitt "festområde" där det spelades musik, serverades mat, du kunde på ansiktsmålning osv. Dom går verkligen in för detta och man kan verkligen se hur stor den här sporten är för dom. Kul! Vi började med Illinois (det orangea området) och gick sedan vidare till Michigan (det lila området). Sedan promenerade vi en fin väg längs med Chicago harbor och bort till Museum campus. 
Och WOW vilken vy man får över Chicagos skyline därifrån! Jätte fint verkligen. Så vi satte oss och beundrade skyskraporna på håll. Därefter tog vi sjuuuukt många bilder ;) Haha
Det var minst 4-5 brudpar som kom och fotograferades med Chicago i bakgrunden under tiden vi var där. Väldigt populärt att göra tydligen. Men det förstår jag! :) 

Sedan haffade vi ännu en taxi och drog vidare till en restaurang. Pizaano's tror jag den hette. Där mötte vi upp Jens. Jag åt väldigt god getost ravioli och vi kollade igenom några av alla bilder vi tagit idag. 
Efter maten letade vi upp ännu en Starbucks och placerade oss vid Chicago river. Dröjde dock inte länge förrän vi fick dra vidare till tågstationen för att ta tåget hem. Väl hemma så hängde tjejerna med hem till mig. Dom ville ha bilderna och sen ville dom gärna se mitt hus och mitt rum ;) haha 
När dom sedan åkte hem var det sängen som gällde!! Sammanfattningsvis så hade jag en bra dag :)
 
Det märks att det är match på gång
Det Oranga området (Illinois)
Sophia, Nicki & Isabelle
Det lila området (Michigan)
Chicago harbor
Jag & Isabelle med Chicago skyline i bakgrunden :)
Utsikt över Navy Pier (ett av mina nästa mål i Chicago)
 
 
Och här kommer några bilder som vi tog med Isabelles kamera


Puss & Kram!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: