typesomielin.blogg.se

2014-01-02
23:11:00

Bye Bye Philadelphia
Torsdag. Var vi trötta idag eller? Typ lite. Micaéla skulle upp och jobba på morgonen. Själv låg jag kvar och sov som en gris. När barnen kommit iväg till skolan kom Micaéla dock tillbaka och sov en stund till, haha. Så där låg vi helt döda. Till slut fick vi tvinga oss upp dock och dra vidare till Philly. Var ju tvungen att hinna med lite sightseeing innan jag skulle hem. Så det blev ta en promenad i kylan och besöka Rocky-statyn och "The Rocky steps" utanför Philadelphia Museum of Art. Det var kul att se hur många människor som sprang upp för trapporna medan någon annan filmade osv. Precis som i filmen ;) Hade gärna gjort likadant, men det fick räcka med foton denna gången. Va inte så sugen på att börja springa i mina tjocka boots upp för den lååånga trappan. 
 
Besökte också "The Love sign" :) Kul att se. Tror nog jag fick med mig de mest populära och kända turistattraktionerna i Philly. Hääärligt! 
Efter sightseeingen tog vi en snabb lunch, innan det var dags för mig och Micaéla att skiljas åt och ta olika tåg. Tråkigt att säga hejdå, men jag vet ju att vi kommer ses snart igen ;) Vet nämligen att Hanna och Micaéla planerar ett besök i Chicago i vår. Kommer bli awesooome! 
Satte mig på tåget som tog mig direkt till flygplatsen, vilket var najs. Snabbt och enkelt hittade jag säkerhetskontrollen och sedan min gate. Min mobiltelefon var precis på vippen att få slut på batteri. Så det var tur jag hittade ett eluttag precis vid min gate där jag satte mig på golvet och laddade. Hade bra ont i rumpan efter att ha suttit där ett tag. 
Mitt plan var försenat med 20 minuter till att börja med. Sedan  blev det en timma. Därefter ytterligare 30 minuter försenat. Baaaaaah! Snöstorm i Chicago gjorde det svårt för planet att ta sig till Philly. Så jag och resten av passagerarna fick vänta och vänta på flygplatsen. Tur jag hade en bok att läsa, annars hade denna väntan vart sjuukt dryg. Till slut kom ju äntligen planet. Men när vi väl klivit på planet så fick vi ju vänta ytterligare en timma eller så på att få komma upp i luften, eftersom att snöstormen nu tagit sig till Philly istället. Så sjukt typiskt! Blev en lång kö med flygplan som väntade på sin tur. Däremellan skulle alla plan frigöras från all snö och is som lagt sig på vingarna osv. Så det tog ju sin lilla tid! 
Dock är jag tacksam för att jag ens kom hem idag och att vi tillslut lyckades komma upp i luften. Planet hade ju lika gärna kunnat bli inställt liksom. Under hela min väntan smsade jag med min värdpappa och informerade honom om hur läget såg ut. Hemma hade han hållit koll på vart mitt plan befann sig så han sedan kunde hämta mig på flygplatsen i Chicago. Vilket jag väldigt mycket uppskattade :) Så där stod han och väntade när jag äntligen kom fram. Då blev det hem och sova! 

 
Efter dessa bilder så tog batteriet på min kamera slut, så då fick Micaéla ta över. Ska ladda upp resten av bilderna så fort jag fått dom av Micaèla :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: