typesomielin.blogg.se

2015-03-17
18:02:11

St. Patrick's Day!
Hello! Happy St. Patrick's Day everyone!
 
Tänkte lägga upp bilderna från helgen då jag, Evelina och några andra vänner firade St. Patrick's Day inne i Chicago! Det var awesooome! Precis som förra året färgades floden grön. Super tjusigt! Och sen får vi inte glömma varenda kotte i hela stan som också var klädda i grönt ;) Sjuuukt mycket folk! Galen tillställning! Evelina och jag tog tåget in på morgonen (helt packat - tur vi gick på tidigt). Kollade floden, shoppade lite (believe it or not) och sen trängdes vi med massa människor för att se paraden. Missade den förra året, så denna gången var det kul att se det. Även om vi inte hade super bra sikt, haha. Men vi hörde säckpiporna och såg ändå det vi behövde se typ :) Att ta sig därifrån sedan var inte det lättaste....
Käkade lunch på en irländsk bar dagen till ära (självklart lång på kö på ALLA irländska ställen). Fullt med folk, men vi kom in. Vakten i dörren påpekade, som alla andra människor, att jag ser ung ut. Dock körde han en helt ny :"You look like you're 9 years old". Haha, tack för den du! 
Efter maten mötte vi upp våra tyska/österikiska vänner, alla glada i hatten of course ;) Dansade med en random snubbe på gatan och fick en grön/glittrig hatt. Man tackar! ;)
Drog vidare till bar nr 2 så även våra vänner kunde äta nått. Evelina och jag körde vidare på ölen, haha. På bar nr 3 skällde vi på några irländare som sa att dom inte hade någon som helst intresse av att besöka Sverige! Haha, dom borde veta bättre! På tåget hem var det helt tyst då typ alla sov, haha. Stooor skillnad från resan dit kan jag säga då man knappt hörde vad man tänkte. Tog taxi hem och sov som små barn! Sjukt bra lördag måste jag säga ändå! :) 
 
Idag är ju den riktiga St. Patrick's Day! Barnen är just nu i skolan och jag sitter här i min ensamhet och bloggar. Min värdmamma får nu mera köra bil själv, vilket är kul! Förra torsdagen var första gången på 6 veckor som hon fått köra bil. Så hon var mycket glad över detta! :) Så nu är hon iväg och Physical Therapy. Har inte vart lätt med detta brutna ben för henne, men det ser bättre och bättre ut nu i vart fall! :) Igår jobbade vi på vårt "foto projekt" som vi jobbat på ett tag. Har valt ut massa bilder som ska hänga på väggen i vardagsrummet. Så igår började vi faktiskt hänga upp några av dom. Det är inte helt lätt, men vi fick i vart fall upp fyra ramar till att börja med. Inte illa för en Au Pair och en handikappad värdmamma ;) haha 
Vädret igår var helt galet! Över 20°C mesta dels av dagen. Solen skiner dock mer idag, men det är kallare. Äntligen börjar det bli vår på riktigt. Är verkligen trött på vintern nu!!
 
Ha en fin dag allihopa och ut i solen med er! ;) 
 
I väntan på tåget...
Lite kallt...
Fick ju pynta oss liiite vi också! ;)
Denna snubben vann lätt mest "selfies" denna dag ;) haha
I väntan på paraden
Säckpipor och kiltar - sjuuukt Irländskt ;)
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: