typesomielin.blogg.se

2015-03-30
23:47:00

The Field Museum
I helgen var jag och Evelina i Chicago för att gå på The Field Museum. Åkte in tidigt så vi åt frukost i stan innan vi tog en taxi till museumet pga regn. Evelina har vart där tidigare, men detta var mitt första besök :) Spännande! Skulle vare en "Vikings"-utställning som vi var sjukt taggade på. Fanns mycket kul att titta på så vi blev kvar där så gott som hela dagen. 
När vi väl kom till vikingarna blev vi som små barn på julafton. ALLT var ju såklart från Sverige!! Hur kul va inte det? Fick en rikigt scandinavian feeling där inne, haha. Vissa grejer var även från Norge eller Danmark. Men det mesta kom som sagt från Sverige (mestadels Gotland). Blev ju typ så att vi var mer instresserade att kolla vart allt kom ifrån istället för vad det var för grejer, haha. Och blev helt lyrisk när jag sedan såg att det fanns några gamla smycken/pärlor som faktiskt kom från Färgelanda i Dalsland!! SJUKT COOLT!! :) hahaha Trodde nästan inte det var sant. 
 
Efter en bra dag på Field Museum blev det en fin promenad tillbaka till stan. Blev mat på Potbelly och sedan drog vi förbi Magnolia Bakery för att köpa med oss varsin cupcake på tågresan hem ;) Mumma! 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: